Klantenbeoordelingen

 • Super leuke spulletjes

  Joyce maakt echt super leuke spulletjes! Denkt erg met je mee en erg snel klaar! Heb nog bestellingen lopen en er volgen zeker meer. Ik ben grote fan van al die leuke orginele cadeautjes😍
  13-6-2016
 • Super snelle service en een topper qua meedenken

  Nou.. al denk ik al 5 a 6 x dingen besteld. Alles is iedere x super snel klaar. Kwaliteit is goed. En de ideeën die ze heeft zijn egt top. Zal hier nog vaak spulletjes bestellen. Topper...
  13-6-2016
 • Super

  Super kwaliteit Goeie service Vriendelijke behandeling toppie
  13-6-2016
 • Supersnelle service

  Ik vroeg op vrijdag aan het eind van de middag of het mogelijk was om nog even last minute een tekstbordjes voor mijn opa te maken. Dit was geen probleem en er werd zelfs meegedacht met de kleurkeuze enzo. Het was diezelfde avond al klaar! Echt een super service!
  10-6-2016
 • Superservice!

  Joyz denkt altijd met je mee, zelfs als je nog niet weet wat voor cadeautje je wil geven. Zo kom je altijd met iets origineels, en valt het cadeau altijd in de smaak bij de ontvanger. Je ziet mij hier zeker vaker terug met alle trouwerijen deze zomer!! :)
  14-5-2016
 • Nachtlampje met naam en opdruk

  Erg leuk dat je zelf je ontwerp kan kiezen! Heel professioneel gemaakt en ook een leuk orgineel cadeautje om te geven. Daarbij was het ook nog eens snel klaar! Ik weet wel waar ik voortaan cadeautjes bestel!
  5-9-2015
 • Mogelijkheden oneindig!

  Zeer tevreden over joyz woonaccesscoires! Leuke originele artikelen, snelle levering en ook handig dat er een mogelijkheid is om zelf de producten op te komen halen. De mogelijkheden lijken oneindig,.. zoveel mogelijkheden om te personaliseren! Ik kom hier zeker nog eens terug.
  1-6-2015
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *